Nasa Wing

Actie Nasawing 80 en 120 (Ready to fly)
nog enkele kleuren verkrijgbaar
Klik hier voor overzicht kleuren Nasawing 80 en 120

Geschiedenis van de Nasa wing:
Nasa-ingenieur Francis Rogallo ontwikkelt voor het ruimtevaart-project Apollo een remparachute. De Nasa-Wing is een doorontwikkeling van deze remparachute.
Rogallo heeft in opdracht van NASA verschillende vliegers ontworpen, die een belangrijke basis gevormd hebben voor de ontwikkeling van de huidige hangglijders, parakites en sportvliegers.

Vliegeigenschappen van de Nasa-Wing:
Hoewel de Nasa-Wing van Sieger Vliegers standaard als 2-lijns vlieger geleverd wordt, is het ontwerp zeer eenvoudig om te bouwen naar een 4-lijns vlieger. Natuurlijk is de Nasa-Wing ook in een 4-lijns uitvoering verkrijgbaar. Door 4-lijns besturing wordt de vlieger makkelijker te controleren, daar je de stand van de vlieger t.o.v. de wind kan regelen. Hierdoor kun je dus ook de trekkracht van de vlieger regelen.
Het doordachte ontwerp van de Nasa biedt de grootste trekkracht, per m², van alle powervliegers die momenteel verkrijgbaar zijn. De trage vlucht van de Nasa maakt hem tot een ideale powerkite, en geschikt voor buggyen. Trekkracht heeft de Nasa in overvloed, ongeacht zijn stand in het windvenster. In de uiterste hoeken neemt dit natuurlijk af, maar blijft altijd aanwezig. Het inklappen van een Nasa-Wing behoort hierdoor tot een zeldzaamheid.
Het starten gaat gemakkelijk, leg de Nasa plat op zijn rug en trek de lijnen langzaam aan. De Nasa bolt op door de wind en is klaar voor de start. Een kort rukje is nu genoeg om de Nasa in de lucht te krijgen.

De Nasa-Wing 80, 120, 150 en 170 zijn in te zetten als ideale Fun-quads, de grotere Nasa-Wings zijn pure trekvliegers.

Ook verkrijgbaar de Nasawing9 met depowerfunctie. Deze Nasawing heeft een derde lijn om de vlieger te kunnen depoweren, oftewel af te remmen, zodat de vlieger minder kracht levert. Bij uitstek geschikt als trainerkite.
Klik hier voor meer informatie over de Nasawing9

Voor online bestellen gaat u naar onze online shop
Hebt u nog vragen, mail, bel of kom vrijblijvend langs.
Wij staan voor u klaar.
e-mail:
verkoop@dutchflyingobjects.nl
telefoon: 058-2532076
adres: Buorren 28, 9038 TE Engelum

 

Voor actuele prijzen ga naar onze webshop

Wind:
1-8 bft, afhankelijk van de maat

Eigenschappen:
Enkeldoeks (single skin) vlieger voor het robuuste werk, kan tegen een stootje.