overzicht


Nasawing9 (depower)
De Nasa-Wing9 Depower van Sieger Vliegers kan worden bestuurd met een 2-lijns bar met safety-lijn of met een 3-lijns Depowerbar. De derde lijn is niet alleen voor de veiligheid, zoals bij andere 3-lijns vliegers, maar ontworpen om de kracht te doseren. Een trapeze is aanbevolen om de functie van de Nasa Depowerbar te kunnen benutten. De Nasawing Depower is door de derde lijn eenvoudig herstartbaar vanaf de grond. Daardoor uitermate geschikt als powerkite, snowkite of om mee te flyboarden.

Het doordachte ontwerp van de Nasa biedt de grootste trekkracht, per m², van alle powervliegers die momenteel verkrijgbaar zijn. De trage vlucht van de Nasa maakt hem tot een ideale powerkite. Trekkracht heeft de Nasa in overvloed, ongeacht zijn stand in het windvenster. Door de derde lijn heeft de depowerbare Nasawing de extra functie om deze krachten te reduceren. In de uiterste hoeken neemt de kracht natuurlijk af, maar blijft altijd aanwezig. Het inklappen van deze NasaWing behoort hierdoor tot een zeldzaamheid.
Het starten gaat gemakkelijk, leg de Nasa plat op zijn rug en trek de lijnen langzaam aan. De Nasa bolt op door de wind en is klaar voor de start. Een kort rukje is nu genoeg om de Nasa in de lucht te krijgen.

 

 

Voor actuele prijzen ga naar onze webshop

Oppervlakte:
150 Depower 1,84 qm
170 Depower 2,30 qm
190 Depower 2,89 qm
210 Depower 3,50 qm
230 Depower 4,53 qm
250 Depower 5,51 qm
300 Depower 7,04 qm
350 Depower 9,49 qm
400 Depower 12,75 qm

Kenmerken:
De trekkracht is met de derde lijn eenvoudig te reduceren. Perfecte trainerkite.